Aanmelding En Plaatsing

500x500_1

U kunt uw kind al vanaf de 2e levensjaar voor de buitenschoolse opvang aanmelden. Op het inschrijfformulier vult u de vermoedelijke startdatum in en de dagen dat u opvang nodig heeft. Schrijft u uw kind in voor de BSO, dan wordt er zo spoedig mogelijk gekeken naar uw wens voor de startdatum en naar de mogelijkheden van plaatsing.

Rondleiding

U kunt ten aller tijden een afspraak maken voor een rondleiding binnen de buitenschoolse opvang. Hierbij kunt u kennismaken met onze werkwijze en de sfeer proeven binnen Mammaloe.

Plaatsing

Zodra er een plaats beschikbaar is, nemen wij met u contact op. Er wordt voor u een contract gemaakt met een prijsopgave. Eventueel kunt u geholpen worden met de aanvraag van de kinderopvangtoeslag en bij uw aanvraag bij de Gemeente. Hebt u(en uw partner) het contract getekend dan ontstaan er wederzijdse verplichtingen en worden de algemene voorwaarden Mammaloe van kracht.

Een kind wordt per de 1e of de 16e van de maand geplaatst. De pedagogische medewerker van de groep waar uw kind wordt geplaatst nodigt u uit voor een kennismakingsgesprek. Zij vertelt u over de gang van zaken op de groep, leidt u rond op de groep en maakt met u een afspraak over de wenperiode. U informeert de pedagogische medewerker over de bijzonderheden van uw kind.

Voor vragen over inschrijving, plaatsing en informatie over onze opvangsoorten kunt u terecht bij de directie van Mammaloe. U kunt altijd even bellen om een afspraak te maken.

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com